KUNSTBAAN

Op 4 & 5 mei kan je terecht op de ‘Oude Baan’ voor een boeiende mix van schilderijen en keramische sculpturen ontstaan door een kruisbestuiving van 2 beeldende kunstenaars uit dezelfde straat met elk hun unieke stijl en benadering.


Lucia De Moor

De werken van Lucia vinden hun inspiratie in de directe omgeving van de kunstenares, waar ze verhalen vindt die zich verbeelden in haar hoofd. Deze verhalen worden uitgewerkt tot 2- of 3-dimensionale beelden, variërend van grafisch werk tot schilderijen en keramische creaties. Haar kunst vertelt niet alleen verhalen, maar nodigt ook uit tot introspectie en verbeeldingskracht.

Lucia De Moor - Oude Baan 130 - 3060 BERTEM 

Website

Pascale Van Eycken

Pascale brengt een wereld van abstractie en grafische verfijning tot leven in haar werk. Haar schilderijen vinden hun oorsprong in collages, waarbij ze elementen isoleert en ze vervolgens verfijnt tot nieuwe, elementaire vormen. Het gebruik van zowel organische als geometrische figuren en lijnen creëert een boeiende dynamiek in haar werk, waarin elke compositie een verhaal op zich vertelt.

Pascale Van Eycken - Oude Baan 115 -3060 BERTEM

Website


KUNSTBAAN

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x